Wat wil je dan nou, eigenlijk?

In het leven liggen er maar weinig dingen vast.  In het ene opzicht bepaal jij zelf hoe je jouw leven indeelt en hoe het eruitziet.  Maar in een andere opzicht, als je naar je leven kijkt, dan zie je dat veel haast willekeurig tot stand is gekomen. Dat kan zijn door invloed van een ander, doordat je met iets toevallig in aanraking kwam.  Of door keuzes die je gemaakt hebt zonder te weten wat de gevolgen op langere termijn zouden worden.  Vaak weet je niet of de keuzes die je maakt goed zijn en blijft het een gok in het leven.

Uiteindelijk is de vraag dus: Wie wil je echt zijn of worden? Wat wil je nu echt doen? Als alles mogelijk was, wat zou je dan doen naast dingen kopen?  Geld is leuk, maar wat wil je daarmee echt doen?  Want geld is geen wonder, jij bent zelf het wonder.  Wat geeft je energie en voldoening?

Moet het anders?  Weet jij van binnen dat je meer kunt?

Tijdens de vakantie heb je misschien de tijd gehad om stil te staan bij je leven, je werk of je vrije tijdsbesteding. Jij bent niet helemaal tevreden met je huidige manier van leven en wilt daar graag verandering in aan brengen. Dat kan klein zijn: minder tv kijken, vaker een boek lezen, een nieuwe hobby oppakken. Of misschien voel je van binnen dat er iets groots aan moet veranderen:  het zoeken van ander werk.

Maar wanneer je weer in de dagelijkse routine zit lukt het niet om echt aan de slag te gaan.  Het loopt niet lekker, of het wordt iedere keer weer morgen dat het moet gebeuren.  Misschien heb je meer lef nodig om te veranderen en een uitdaging aan te gaan.

Dat kan, je hoeft niet alles alleen te doen.  Kijk naar de signalen in de wereld en in je leven, neem jezelf serieus.

In een workshop van 2 avonden, maandagen 3 en 17 oktober, kunnen Tilly Jumelet en Marina van Wissen van Wel Coaching je dat duwtje in de rug geven. Onder begeleiding ga je aan de slag om jouw keuzes helder te krijgen, twijfels te onderzoeken en plannen uit te gaan voeren. Samen met jou kijken ze welke stappen nodig zijn, welke gewenst zijn, welke jou tegenwerken.  En, ook belangrijk, wordt er ook bekeken naar hoe aan de slag te gaan.

Om je in te schrijven voor de workshop, of voor informatie, neem contact op met:

e-mail: info@welcoaching.nl

Tel: 06-53161586/ 06-43895193

Waar wacht je nog op? Je hebt maar één leven.