Waarom Kamer52?

Kamer52 past de ruimte aan je werk aan.  Via een virtueel kantoor kan je je bedrijf hier vestigen, en zo ervoor zorgen dat je privé gegevens niet op aanvraag uitgegeven worden door officiële instanties.  Ook krijgen je cliënten en concurrenten niet meteen je huis, tuin, en auto in streetview te zien door je bedrijfsnaam in te typen op Google.  Heb je een opdracht binnen waarmee je rpresentatieve en comfortabele ruimte nodig hebt waar je op je gemak kunt werken?  Dan boek je in op momenten dat het jouw uitkomt; in een gedeelde ruimte of in de privé ruimte, aan jou de keuze.

Als zzp’er wil je een prettige werkplek voor jezelf waar je niet gestoord wordt of omdat je thuis niet over een goede werkruimte beschikt. Als kantoornomade wil je een plek om je voor te kunnen bereiden voor je volgende klantbezoek of om je volgende klant in een voor jou vertrouwde omgeving te ontvangen. Als bedrijf wil je je werknemers van een plek voorzien dicht bij hun cliënten waar ze hun volgende meeting rustig kunnen voorbereiden of een nieuwe klant kunnen ontvangen. Als stichting heb je niet iedere dag een kantoor nodig, maar moet je wel alle kosten dragen van het onderhouden van je eigen kantoor.

Waarom zou je een kantoorruimte fulltime onderhouden terwijl je het maar parttime nodig hebt? Als je een vergadering, cursus, workshop of lezing wil geven en daar de ruimte voor nodig hebt, dat kan. Als je gewoon flexibel wilt werken, zonder je druk te hoeven maken over alles waar je mee te maken krijgt als je je eigen kantoorruimte gaat onderhouden, dat kan ook.

Wij bieden je de oplossing voor al deze situaties. Maak kennis met onze manier van cowerken, waar wij passen de ruimte aan je werk aan.

Er zijn vele redenen om bij Kamer52 te gaan werken in plaats van thuis te gaan zitten of met je laptop op schoot in de auto langs de snelweg. Hier zijn een paar redenen die je kunt hebben om bij ons in een gezellige omgeving, met gratis internet en ruime werkplekken, waar de koffie voor je klaarstaat, te komen werken:

  • Je wil je klanten niet thuis ontvangen.
  • Een ruimte waar je je vergadering, workshop of cursus kunt geven op het moment dat het jou uitkomt. Zonder rompslomp en, als je dat wilt, met een buffet.
  • Je werknemers reizen veel rond naar jouw klanten en hebben geen mogelijkheid om hun ontmoetingen goed voor te bereiden, of om even tot rust te komen.
  • Eigenlijk kun je de hoek die je thuis omgebouwd hebt tot werkplek wel beter gebruiken.
  • Je ontmoet er mensen waar je wat aan hebt. Specialisten met vakkennis, mensen waar je mee kunt samenwerken om een grotere klant binnen te halen.
  • Het is er gewoon lekker werken bij Kamer52.  Kortom, de FlexKantoor oplossing. Een gezellige plaats waar de koffie altijd voor je klaar staat.