Voor zzp’ers

Je bent ondernemer, in je eentje. Je moet je eigen broek ophouden en de vrijheid die een ZZP’er heeft dwingt je tot professionaliteit en het vormgeven van eigen inspiratie. Het alleen doen maakt je ook kwetsbaar. In de huidige economie ben jij ook de persoon die harde klappen heeft moeten opvangen.

In je eentje ondernemen heeft als nadeel dat je beperkt bent tot kleinere opdrachten. Om grotere opdrachten aan te kunnen nemen moet je samenwerken. Maar samenwerken met bureaus betekent meestal dat jij aan het kortste eind trekt. Daarbij komt de vraag op of dit soort samenwerking nog van deze tijd is, nu opdrachtgevers en opdrachtnemers elkaar steeds makkelijker kunnen vinden. Maar is dat voldoende? Het aantal zzp’ers is groot, en groeiend. Een gemeenschap om je heen opbouwen is daarom van steeds groter belang.

werkplek

Maar hoe zorg je voor een optimale en vooral duurzame samenwerking?  Waar vindt je een gemeenschap van verdiende vertrouwen?

Het vraagt om meer dan linken en netwerken. Wat jij nodig hebt is een gemeenschap van verdiende vertrouwen, een manier van samenwerken waar kwaliteit een toegevoegde waarde oplevert. Waardoor je samen, als grotere partij, meer opdrachten kunt binnenhalen, of onderling werk kunt delen op basis van specialisatie en taakverdeling binnen een opdracht. Hierdoor kun je samen met anderen risico’s delen, samen duurzaam ondernemen.  Als particulier kan je op de nieuwe ontwikkelingen inspelen en zelf het voortouw hierin gaan nemen. Kortom, je zoekt Coworking, ofwel cowerken, onze FlexKantoor oplossing.

Verder is het vaak moeilijk een geschikte kantoorruimte te vinden en werk je als kleine zelfstandige uit je auto of een omgebouwde slaapkamer op zolder. Niet de ideale omgeving om klanten in te ontvangen of rustig te werken zonder afleidingen. In onze FlexKantoor oplossing vind je wat je nodig hebt. Hoe je het nodig hebt. Wanneer je het nodig hebt. Op maat. Jouw maat.

Voor starters (binnen 2 jaar geregistreeerd met de KvK) hebben wij kortingen op de bestaande tarieven. Neem contact op om jouw mogelijkheden voor jouw FlexKantoor te bespreken.