Routebeschrijving

-Vanuit Richting Bergen op Zoom / Rotterdam

Op de A59 ga je bij knooppunt Hooipolder de A27 richting Breda op. Hierna vervolg je de routebeschrijving ‘Vanuit Richting Utrecht’

 

-Vanuit richting Utrecht/ ‘s-Hertogenbosch

Op de A27 neem je afrit 19, Oosterhout/ Dongen. Aan het einde van de afrit linksaf richting Oosterhout. Rechtsaf richting Oosterhout aanhouden. Aan het einde van de afrit linksaf richting Centrum/Oost/Zuid. Op de Pasteurlaan ga je bij de eerste rotonde rechtdoor (Abdis van Thornstraat). Na de rotonde is de derde straat rechts de Zandheuvel.

 

-Vanuit richting Breda

Op de A27 richting Utrecht neem je afrit 17, Oosterhout-Zuid. Aan het einde van de afrit linksaf. Na het viaduct ga je de eerste straat rechtsaf (Beneluxweg). Ga bij de volgende twee rotondes rechtdoor. Na de tweede rotonde is de eerste straat links de Zandheuvel.

 

Via Openbaar Vervoer

Vanuit de regio kan je dichtbij Kamer52 uitstappen, er zijn meerdere bussen tussen Oosterhout en Breda.  Vanaf de Oosterhout Centrale busstation loop je op de Leijsenhoek 50 meter in een oostelijke richting, weg van het centrum, naar de St. Josephstraat. Rechts op de St. Josephstraat, 350 meter tot de kruising met de Zandheuvel. Linksaf de Zandheuvel op, 140 meter aan de rechterzijde is Kamer52.

 

Het is mogelijk, afhankelijk van de opstapplaats, om één van de volgende bussen te nemen:

10, Oosterhout en Breda.

126, Breda/Geertruidenberg.

127, vanuit Breda en Tilburg.

197, buurtbus Rijen, Molenschot, Dorst