Partners

Kamer52 heeft samenwerkingen met verschillende bedrijven en leveranciers, geselecteerd voor de  ZZP-er, stichting of bedrijf:

Een overzicht van Kamer52 partners:

registratie adresRegistratie-adres
Wij bieden de mogelijkheid om bedrijf of stichting op ons adres in te schrijven (bij de kamer van koophandel) als officieel adres. Bekijk de website

 

6.12 telefoonserviceTelefoonservice
6.12 Telefoonservice is dienstverlener in telefonische bereikbaarheid. Met als doel klantcontacten te optimaliseren. We doen dat in het gehele spectrum van een organisatie: van prospect tot en met vaste klant. Professioneel, zakelijk, betrokken. Altijd met de juiste ‘tone of voice’. Kamer52 heeft een speciale aanbieding ism 6.12, 1 maand gratis telefoonservice op proef!

Vul het onderstaande formulier in ontvang direct en vrijblijvend alle informatie inclusief de 1 maand gratis telefoonservice op proef (zonder verplichtingen!)

  1. Loading ...

 

PostadresPost-Adres (pakketten speciaal voor je webshop)
Webshop beginnen en pakketten ontvangen en of versturen? Alles voor de kleine en beginnende webwinkel opvangen en heb het gemak en service van de grote “online webshops”  Compleet met je “opslag online”  en “transport online”. Ook voor 1 of een paar pakjes per week! In Nederland en Duitsland

www.post-adres.nl 

 

 

Cursusruimte, werkplekken en flexwerk-plekken 
Neem gerust contact op voor specifieke vragen of een offerte!