Kamer52

Kamer52 is een nieuwe vorm van bedrijfshuisvesting en kantoorruimte. Jij vraagt meer dan zo maar een flexplek of vergaderruimte in de omgeving van Breda en Tilburg. Een betaalbare bedrijfspand op maat, wanneer je het nodig heb.  Een kantoorruimte die met je bedrijf mee groeit, die faciliteiten aanbiedt op momenten dat je die nodig hebt.

Onze prijzen variëren van 250 euro per jaar tot rond 400 euro per maand; jij bepaalt zelf de kosten want de prijs is op gebruik gebaseerd.

Wat Heeft Kamer52 voor Jou?

Bedrijven:   Kamer52 heeft de ruimte en de resources om innovatieve kansen te benutten, programma’s te realiseren die nu geen plek hebben in de bestaande gebied. Zo kunnen projecten in tijdelijke vorm getest worden onder het motto ‘alles wat werkt blijft, alles wat niet werkt verdwijnt’.  Ook kan je je armslag vergroten, met werknemers van buiten de eigen regio of een vestigingsplaats voor nieuwe ontwikkelingen in het hart van welvarend Noord-Brabant.  En wij passen de ruimte aan je werk en je werknemers aan.


Professionals en ZZP’ers Kamer52 heeft de ruimte en de resources om je bedrijfsvoering op maat op te maken:  een vertrouwde adres om je bedrijf te vestigen, met betaalbaar, representatieve bedrijfsruimte waar je trots je cliënten en leveranciers kan verwelkomen, rustige praktijkruimte waar je ontspannen en geconcentreerd te werk gaat en fluitend achterlaat, met de workshopruimte om een masterclass te geven zonder zorgen om infrastructuur, onderhoud, schoonmaak en inrichten die een bedrijfspand met zich mee brengt.


Stichtingen, Verenigingen, en Clubs: Kamer52 heeft de ruimte om op een eenvoudige manier je bijeenkomsten en gesprekken uit te voeren en je kosten laag te houden; wij hanteren speciale tarieven voor deze leden die nu klem zitten tussen de bezuinigingen en de onzekerheid.  Tussen het bedrijfsleven zitten brengt ook zijn eigen energie en ontwikkeling voort en biedt meer kansen voor samenwerking.

Worshopruimte, cursusruimte: Voor workshops en cursussen heeft Kamer52 niet alleen de ruimte, met ook dat stukske Brabantse cultuur en gastvrijheid.  Wij beogen een ontmoetingspunt te dienen waar mensen kunnen leren en zich bewegen in een omgeving van verdiend vertrouwen.

Webshops, IT bedrijven en startups: Kamer52 heeft de betrouwbare uitstraling die je onderscheidt van de vele hobbybedrijven; een vaste bedrijfspand met de mogelijkheid om binnen te kunnen lopen werkt wantrouwen tegen en laat je cliënten zien dat  jouw bedrijf meedoet met de maatschappij.