Kamer52 is Gesloten

 

Oude Pand, Nieuwe Locatie

Kamer52 is voorlopig gesloten.  Maar wees niet bang, want dit is goed nieuws!

De deuren van Kamer52 zijn voorlopig gesloten. Want Kamer52 verhuist, terwijl wij toch in de huidige pand blijven. Wegens groei komen wij niet meer uit in onze ruimte aan de Zandheuvel 52a. Wij hebben er dus voor gekozen om onze gemeenschap te gaan vestigen in…Zandheuvel 52b!

Kamer 52 is een coworking space, een cowerk ruimte, bestaande uit individuen en bedrijven die het idee hebben dat de traditionele kantoormarkt niet datgene biedt wat ze nodig hebben.  Dus leggen ze hun wensen en behoeftes voor ons uit, en wij passen de ruimte aan het werk aan.  Iedere dinsdag een ruimte, of alleen ‘s ochtens, eens per kwartal of iedere dag om een keer uit het huis te komen, het kan allemaal.  Voor onze gemeenschap geeft het delen van de ruimte en de bundeling van krachten de mogelijkheid om ruimte, onderhoud, technologie, human resources en consulting te benutten, en te betalen op basis van hun eigen gebruik.

Het is niet ver reizen, van Zandheuvel 52a tot Zandheuvel 52b, maar wel bijna een verdubbeling van aanwezige ruimte.  Ook krijgen de leden meer privé mogelijkheden om te werken en meer ruimte voor workshops en vergaderingen. En niet te vergeten, een mooie tuin erachter met de mogelijkheid om in mooi weer buiten te kunnen zitten.
Alles Opknappen

De huidige staat van de nieuwe lokatie is in de fotos goed te zien, en vandaar zijn wij nu druk bezig met alles opknappen. Van stucwerk tot tuineren, tussen kerst en het begin van de nieuwjaar zitten wij gezellig samen onder de modder en de verf.  Wij werken, lachen, en maken alles klaar om in januari weer de deuren wijd open te gooien voor bezoek.


Ben je op zoek naar een flexwerk-locatie die méér biedt dan enkel een zitplaats, waar je in een professionele, enthousiaste, en gezellige sfeer mee kan doen, dan verwelkomt Kamer52 je in januari 2012 weer in onze prachtige nieuwe lokatie in hetzelfde karakteristiek, 400 jaar oud pand, langs de oude Romeinse weg en schuin tegenover het Huis voor Erfgoed.

Laat van je horen en van ons krijg je een uitnodiging voor de openingsfeest. Ben je toch te verlegen om contact op te nemen via telefoon, Twitter, Facebook, LinkedIn, G+ of mail dan…moet je daar over nadenken. Maar toch, watch this space.  Zodra een datum geprikd is (lees: de pleister en verf droog is en de nieuwe meubelen geplaatst) dan kondigen wij de openingsfeest ook hier aan!