Kamer52 Gaat Weer Open

Het was klussen, en het was sjouwen, en dan was het regelen en bellen.  Ook was er op een of andere installateur wachten en dan ook inrichten; maar nu is het klaar:  Kamer52 doet de deuren weer open.

Kamer52 zit niet meer in de Zandheuvel 52a; wij zijn nu te vinden in de Zandheuvel 52b.  Zo ver was het niet maar er zit er een wereld van verschil in qua ruimte en resources voor onze leden.

En wij geven een feest!

Wij zeggen soms dat Kamer52 thuis voor je werk is; en als je je in een nieuwe huis komt te zitten dan hoort er ons inziens een housewarming erbij.   Wij houden daarom een housewarming op zondag, 25 maart, van  14:00 tot 18:00 om onze leden weer te verwelkomen, en om de nieuwe buren te ontmoeten.  Heb je een bedrijf, vereniging, onderneming, freelance bijbaantje of roeping en vind je het leuk om te komen kijken, dan hoor je onze inziens bij. Laat dan van je horen, je bent van harte welkom maar wel willen wij weten hoeveel mensen komen om ervoor te zorgen dat het een leuke feestje blijft.

Zeker komen er de bekende gebak voor de leden, en Franjes zal er ook bij zijn met hare toonangevende hapjes.  Ook een King Cake voor de Kaais Zomercarnaval; banaanbrood  voor het Vertaalatelier, de Geheime Worstenbroodjes voor Brabantse Geheimenen, delenbrood voor Rob Beckers kan verschijnen, en ook nooit te vergeten de pindakaas-chocolate chip koekjes voor Schildersclub D14.  De groep van Junckerterzijde weet volgens ons nog niet of ze liever mindful zijn van het natuurlijk gezond smaak van de appel scones of van het lekkere geur van de muffins met blauwe bessen maar wij horen het wel van ze.

Wat is Kamer52?

Kamer 52 is een cowerk ruimte waar het streven is om zelfstandigen en freelancers, bedrijven en stichtingen bij elkaar te brengen en ruimte en resources te delen in een gemeenschap van verdiende vertrouwen.  De aanwezige keuzes moeten niet beperkt blijven tot een keuze tussen thuiswerken, een gratis zitplaats, of een dure kantoorruimte met een lange termijn contract. Er tussen zit er een wereld te winnen.  Het moet anders kunnen, het moet mogelijk zijn om een professionele ruimte te kunnen hebben, en betalen op basis van jou werk, jouw aanpak.  Toch?.

Cowerken is een model van werken en bedrijfshuisvesting waarbij vier waardes centraal staan: samenwerken, openheid en transparantie, gemeenschap en toegankelijkheid. Het gaat heel simpel te werk: je mag je bedrijf op de locatie van Kamer52 vestigen, of niet. Je mag de ruimte delen, of niet. Leden maken alleen gebruik van, en betalen voor, de ruimte en diensten die ze gebruiken, op het moment dat zij daar behoefte aan hebben.  Lidmaatschappen variëren van een virtueel kantoor tot 24/7 gebruik van de ruimte met een eigen sleutel.

Voor meer informatie mag je Jeannine van der Linden bellen: 06.112 176 24, of een mail sturen naar Jeannine@Kamer52.nl. Of je mag altijd de formulier invullen. Tot ziens!