Kamer52

Kamer52

Kamer52 is een nieuwe vorm van bedrijfshuisvesting en kantoorruimte. Jij vraagt meer dan zo maar een flexplek of vergaderruimte in de omgeving van Breda en Tilburg. Een betaalbare bedrijfspand op maat, wanneer je het nodig heb.  Een kantoorruimte die met je bedrijf mee groeit, die faciliteiten aanbiedt op momenten dat je die nodig hebt.

Onze prijzen variëren van 250 euro per jaar tot rond 400 euro per maand; jij bepaalt zelf de kosten want de prijs is op gebruik gebaseerd.

Wat Heeft Kamer52 voor Jou?

Bedrijven   Kamer52 heeft de ruimte en de resources om innovatieve kansen te benutten, programma’s te realiseren die nu geen plek hebben in de bestaande gebied. Zo kunnen projecten in tijdelijke vorm getest worden onder het motto ‘alles wat werkt blijft, alles wat niet werkt verdwijnt’.  Ook kan je je armslag vergroten, met werknemers van buiten de eigen regio of een vestigingsplaats voor nieuwe ontwikkelingen in het hart van welvarend Noord-Brabant.  En wij passen de ruimte aan je werk en je werknemers aan.

Professionals en ZZP’ers Kamer52 heeft de ruimte en de resources om je bedrijfsvoering op maat op te maken:  een vertrouwde adres om je bedrijf te vestigen, met betaalbaar, representatieve bedrijfsruimte waar je trots je cliënten en leveranciers kan verwelkomen, rustige praktijkruimte waar je ontspannen en geconcentreerd te werk gaat en fluitend achterlaat, met de workshopruimte om een masterclass te geven zonder zorgen om infrastructuur, onderhoud, schoonmaak en inrichten die een bedrijfspand met zich mee brengt.

Stichtingen, Verenigingen, en Clubs Kamer52 heeft de ruimte om op een eenvoudige manier je bijeenkomsten en gesprekken uit te voeren en je kosten laag te houden; wij hanteren speciale tarieven voor deze leden die nu klem zitten tussen de bezuinigingen en de onzekerheid.  Tussen het bedrijfsleven zitten brengt ook zijn eigen energie en ontwikkeling voort en biedt meer kansen voor samenwerking.

Worshopruimte, cursusruimte Voor workshops en cursussen heeft Kamer52 niet alleen de ruimte, met ook dat stukske Brabantse cultuur en gastvrijheid.  Wij beogen een ontmoetingspunt te dienen waar mensen kunnen leren en zich bewegen in een omgeving van verdiend vertrouwen.

Webshops, IT bedrijven en startups Kamer52 heeft de betrouwbare uitstraling die je onderscheidt van de vele hobbybedrijven; een vaste bedrijfspand met de mogelijkheid om binnen te kunnen lopen werkt wantrouwen tegen en laat je cliënten zien dat  jouw bedrijf meedoet met de maatschappij.

Over Kamer52

Kamer 52 is een coworking space, een cowerk ruimte, bestaande uit individuen en bedrijven die zich willen concentreren op wat ze het beste doen.Onze deelnemers hebben het idee dat de traditionele kantoormarkt niet datgene biedt wat ze nodig hebben.  De prijzen zijn te hoog of de voorwaarden te star. Zij zoeken een andere oplossing, een oplossing die wel aansluit bij hun wensen. Zij hebben Cowerken gevonden.

Want waarom zou je je zaaklasten onnodig verzwaren? Voor veel midden- en kleinbedrijven is een eigen kantoor een verspilling van ruimte en energie: een verspilling van gas, water en licht, maar ook van arbeidskapitaal voor onderhoud, schoonmaak en bevoorrading. Het Nieuwe Werken is een duurzaam bedrijfsmodel. Tel daarbij op dat de grillige financiële markt zijn invloed op ons inkomen niet mist, terwijl de vraag naar diensten en de bedrijfskosten toenemen, en het mag duidelijk zijn: de behoefte aan een nieuw zakelijk paradigma is groot en groeiend.

Voor onze deelnemers vormt de bundeling van krachten het antwoord op deze vraag: de ‘bedrijfsmachinerie’ samenvoegen om de individuele inspanningen te stroomlijnen. Onze deelnemers hebben de mogelijkheid ruimte, onderhoud, technologie, human resources en consulting te delen. Diensten delen vergroot je koopkracht en verkleint je kosten, vergroot je efficiëntie en verkleint je risico; diensten delen verschaft je toegang tot kwalitatief hoogwaardige diensten en tot de uitwisseling die ten grondslag ligt aan vernieuwing. Simpel.

Wij passen de ruimtes aan aan de behoeften van onze deelnemers, zodat zij zich bezig kunnen houden met hun werk. Ons deelnemers willen geen plaats waar ze moeten werken onder ogen van iedere wildvreemde mens die maar van de gratis wifi wil genieten, of waar ze één van de velen zijn.  Onze deelnemers nemen deel aan een gemeenschap van verdiende vertrouwen, een comfortabele plaats waar ze bekend zijn en waar ze thuishoren. Thuis in ons kantoor, waar de koffie voor je klaarstaat.