Goud Deelname: Thuis voor jou

Goud deelname betekent dat je 24/7 toegang hebt naar alles wat de ruimte op dat moment te bieden heeft: onbeperkt werken en vergaderen, gesprekken houden, workshops geven. Ook mag je natuurlijk je bedrijf gratis inschrijven op ons adres en je post en pakketten hier ontvangen.

Je benodigdheden hier opbergen kan ook. En wil je een ruimte in het geheel of gedeeltelijk privé houden, dat kan tegen een fikse korting.

Tegen bijkomende kosten hebben goud deelnemers de mogelijkheid om een eigen bureau te reserveren. Indien deze niet gebruikt wordt dan kun je het bureau vrijstellen voor een bepaalde tijd. Alle inkomsten uit het gebruik van dit bureau gaat dan naar jou. Het is toch van jou.

Met deelname op goud niveau komt ook de gelegenheid om je werkruimte naar eigen wens in te richten. Dit is jouw kantoor. Betaalbaar, flexibel, aangepast aan jouw wensen zodat jij je kunt concentreren op datgene wat je het beste doet.  Jouw vak.

Als Cowerk ruimte verzorgen we ook zaken als tijdelijke huur van voorzieningen die je nodig hebt om jouw eisen vorm te geven tegen bekostiging.

Ben je geinteresseerd in deelnemen aan onze gemeenschap, neem dan contact op met ons zodat je zo snel mogelijk van jouw kantoor gebruik kunt gaan maken.