Een Wijd Open Deur voor Franjes: hippe uitjes en creatieve workshops in Oosterhout

Bij Kamer52 zijn wij altijd gelukkig om een nieuwe deelnemer te verwelkomen.  Voor Franjes doen wij de deuren wijd open.  Op 1 januari 2012 begint Franjes in Kamer52 de ruimte aan te bieden waar je gezellig langs kan komen met vriendinnen of collega’s om een creatieve workshop te volgen, voor een huiselijke high tea of een buitengewoon groepsuitje. Bovendien kan Franjes je kinderfeestje compleet verzorgen, en bestel je een overheerlijke high tea, unieke cupcakes of toffe cadeaus!


Van vogelhuisjes pimpen tot cupcakes decoreren, van kunstwerken maken tot een high tea voorbereiden; in de vrolijke en sfeervolle ruimte van Franjes kan je tijdens een workshop heerlijk een middagje fröbelen en bakken. Door de bijzondere cupcake bij binnenkomst en de heerlijke verse thee die de hele middag bijgeschonken wordt, voel je je bij franjes heerlijk thuis.

Alle uitjes en workshops worden op maat aangeboden. Ben je met een groep collega’s, een knus groepje vriendinnen of vrolijke kinderen voor een kinderfeestje? Franjes organiseert voor ieder wat wils en zorgt ervoor dat de dag onvergetelijk wordt.


Initiatiefneemster van Franjes is de 27 jarige Joyce Buter, die tijdens haar werk als leerkracht steeds vaker hoorde dat ouders in Oosterhout moeite hadden om een origineel kinderfeestje te vinden. Toen in haar omgeving steeds meer vriendinnen en collega’s gingen trouwen merkte zij dat er tijdens de vrijgezellenfeesten steeds buiten Oosterhout werd gezocht omdat er binnen de regio weinig aangeboden werd. Afgelopen zomer besloot zij hier verandering in te brengen en startte zij haar onderneming franjes.

Franjes heeft besloten om zich te bevestigen in Kamer 52 aan de Zandheuvel 52b, omdat de Zandheuvel voelt knus en gezellig aan door alle prachtige oude panden, met de fijne knusse sfeer die in de ruimte van franjes hangt blijf je dit gevoel vast houden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Franjes te bieden heeft? Neem een kijkje op de website waar je meteen je workshop kan boeken.