Delenbrood voor Maandag

 

In Kamer52 is het niet onbekend dat er wat gebak in de keuken staat voor de liefhebber die trek heeft.  Voor bepaalde mensen hebben wij iets speciaals ontwikkeld, en deze zijn genaamd ter ere van deze mensen.

Voor de week van Het Nieuwe Werken zullen bezoekers ook een selectie van deze in de keuken vinden.  Hier doen wij het op z’n Brabants en dat wil zeggen, gastvrij en gezellig.

Maandag, 7 november is de eerste dag van de Week van Het Nieuwe Werken en in de keuken van Kamer52 vind je op deze dag delenbrood, ter ere van Rob Beckers.

Delenbrood van Rob Beckers

Rob is Oosterhout’s eigen lifehacker, en zet zich in aan alle fronten om anderen blij te maken.  Hij is onder andere initiatiefnemer van LETS, de ruilhandel in Oosterhout.  Zijn Twitter is @Robbeckers, de BeckSpace vind je hier, en zijn eigen broodje zind je morgenochtend in Kamer52.

Delenbrood is gemaakt van snippers brood, in suiker en kaneel gerold en in een boter en bruine suiker syroop gebakken.  De naam delenbrood krijgt het van het feit dat het zo gemaakt is om het makkelijk te maken om een stukje af te breken en delen met een ander.

Het kaneel voor Oosterhout, en het delen in puur Rob-eigen.  Kom maar dan langs tussen 9:15 en 13:30 om een stukje te delen.